Vikingløpet i Tønsberg

​Halvor med medaljefangsten, foran statuen av Fred Anton Maier

Siw Njåtun
27.01.2019
Spennede løp i Tønsberg i helgen - Halvor uttatt til Viking Race i Heerenveen!

Helgen 26. og 27. januar deltok en rekke Askerløpere i Vikingløpet i Tønsberg: Hedda, Kristine, Eimar, Anne Sofie, Halvor, Edvard, Stine, Nina, Seb, Eirik og Hanna.

På søndagen var det snøvær, men på lørdag ble det gått mange fine løp, der mange ikke var langt unna sine personlige rekorder - bra gjort! Eirik satt dessuten ny pers på 1500m i snøværet på søndag - gratulerer Eirik!

Halvor gikk 4 flotte distanser i helgen, og kvalifiserte seg til det internasjonale løpet i Heerenveen: Viking Race, som finner sted 1.-2. mars. Han satt til og med pers på 500m på lørdag :) Gratulerer Halvor!

Hanna gikk også for å kvalifisere seg til Viking Race, og måtte da bli blant de tre beste. Det var 4 jenter med i klassen, og det var svært spennende oppgjør dem i mellom. Hanna lå godt an etter lørdag, og gikk gode løp på søndag også. Dessverre holdt det akkurat ikke denne gangen. Men etter en litt tung første del av sesongen, blant annet etter flytting til Hamar og start på Wang Toppidrett, viser Hanna at formen er stigende. Nå er det Landsmesterskapet i Stavanger 15. - 17. februar som er neste store mål!


Bildet under: Halvor sammen med Tønsbergs ordfører etter premieutdelingen.

Halvor og ordfører.jpg