VM enkeltdistanse Inzell

​Ida forberedte seg til VM enkeltdistanser i Inzell Foto: Privat

08.02.2019
En optimistisk Ida, som virket i god form, har dessverre blitt syk nå under VM enkeltdistanser i Inzell.

​Ida viste god form under WC på Hamar forrige helg. Hun gikk den beste 1000m hun har gått i Norge noensinne. Og hun hadde det ikke vært for en svært uheldig veksling, hadde hun trolig kommet høyt på resultatlisten på 1500m. Både Ida og støttespillerene hennes var derfor optimistiske før VM enkeltdistanser, som foregår i Inzell disse dager. Men dessverre skulle det ikke gå Idas vei denne gangen heller. Natt til torsdag, dagen hun skulle gå 3000m som sin første distanse i dette VM, ble hun syk. Hun har måttet trekke seg fra 3000m og 1000m til nå. Så får vi se om hun kan stille opp på 1500m på søndag, 10. februar.

VM i Inzell har forøvrig vært en stor fest for norsk skøytesport :) Gull til Sverre Lunde Pedersen på 5000m, sølv til Håvard Holmefjord Lorentzen på 500m og sølv til herrelaget i lagtempo, med Sverre Lunde Pedersen, Håvard Bøkko og Sindre Henriksen. Vi gratulerer hele laget med de flott resultatene! Og vi ønsker lykke til med fortsettelsen :)

VM enkeldistanser kan følges her:
Live-update VM enkeltdistanser
NRK sender fra alle distanser. På lørdag sendes alle distanser på NRK2, mens 1500m kvinner og menn sendes på NRK1 og fellesstart kvinner og menn sendes på NRK2 på søndag.