Sandefjordløpet 2019

​Askergjengen som deltok på Sandefjordløpet. På bildet mangler Kristine, Simon og Runar.

Tove Anita Stålvik
05.03.2019
God stemning i Askertroppen og mange personlige rekorder under Sandefjordløpet 2019

I helgen var det en fin Askergjeng som dro til Vikingeskipet på Sandefjordløpet.

På fredagskvelden ble det sosialt samvær med tacomiddag etter istreningen.
På lørdag og søndag ble det satt en del personlige rekorder av Askerløperne. Denne gangen må vi trekke frem Stine Finsland, som perset med nesten 2 sekunder på 500m og mer enn 3 sekunder på 1000m! Det var veldig stor deltakelse i år med ca 360 løpere, og noen var også fra andre land. Fin innsats var det også fra sidelinja, av de som heiet frem sine klubbvenner på banen.
Da del 1 av løpene var ferdig på lørdag, dro løperne på bowling for å ha det moro sammen. Senere på kvelden ble det pizza på pizzanini for hele Askergjengen.
Takk til Sandefjord skøiteklub for et flott arrangement!

Hvis man vil forbedre sine personlige rekorder i sesongens siste løp, så ta turen til Rekordløpet i Stavanger.