STUUPSPORT i Asker

​Lek og moro da STUUPSPORT fra Heerenveen kom til Asker skøyteklubb

24.02.2019
23. februar, midt i vinterferien, arrangerte Asker skøyteklubb, sammen Ida Janssen fra STUUPSPORT i Heerenveen, gratis skøytekurs for barn fra ca 4 - 10 år.

Asker skøyteklubbs to rekruttrenere, Ingvild Leandersen og Martinius Elvebakken, deltok som trenere på kurset, som ble ledet av Ida Janssen. Det var mye lek, med og uten bøtter, kombinert med grunnleggende skøyteferdighetsøvelser. Det var mange slitne barn etter 1,5-2 timer i full aktivitet på isen, og bare smilende og fronøyde barn, trenere og foreldre å se! En morsom økt, som vi håper ga mersmak til de som kom. Vi øsnker flere barn og voksne på isen, så velkommen tilbake ved en senere anledning. Vi har fortsatt treninger for rekrutter hver torsdag framover, så lenge det er is på Risengabanen - til midten av mars.

Her er noen glimt fra skøytekurset:

IMG_9141.JPGIMG_9154.JPGStiv heks STUUP.jpgStivheks2 STUUP.jpgIMG_9150.JPGIMG_9176.JPGSTUUPSPORT i Asker nettside.jpgIMG_9134.JPG