Maierløpet 2018

​Anne Sofie, Halvor og Nina i lagsprint

Eskil Erlingsen / Siw Njåtun
17.12.2018
Anne Sofie, Halvor, Edvard,Nina og Eirik deltok på Maierløpet i Tønberg i helgen, 15. og 16. desember, med mange gode resultater og en morsom lagsprint :-)

Lørdag 15. desember var det «Maierløpet» i Tønsberg. Asker stilte med Anne Sofie, Halvor, Edvard,Nina og Eirik. Det var god stemning og alle gjorde en strålende innsats, med løp tett ned mot pers på flere distanser. Halvor fikk 1. premie G11 og Edvard 2. premie G12. Til avslutning var det lagsprint, hvor Asker stilte med Anne Sofie, Halvor og Nina. Asker-laget gjennomførte flott og fikk med seg en god erfaring.

Det var et hyggelig og godt gjennomført arrangement i Tønsberg. Fine forhold, med et par minusgrader og vindstille. Det kom riktignok litt snø på slutten, som kanskje preget forholdene noe. Maier-banen bærer preg av byggeplass og de gamle klubblokalene er revet. Men dette blir nok veldig bra til neste sesong. Litt uvant også at banen var snudd rundt med start/mål på den gamle vekslingssiden.