Ny skøytesesong er i gang!

​Ida har flyttet til Stavanger og startet forberedelse til ny sesong. Nytt mijø gir ny motivasjon!

16.06.2019
Forberedelse til ny skøytesesong er i gang for alle Askers løpere, både i Asker, Stavanger og på Hamar. Ida Njåtun og Marte Bjerkreim Furnée er tatt ut på hvert sitt forbundslag! :)

​Barmarkstreningen er godt i gang, med mye sykkel- rulleskøyte- og styrketrening.

Norges skøyteforbund har tatt ut Ida Njåtun på elitelaget og Marte Bjerkreim Furnée på juniorlaget. Vi gratulerer! Uttaket kan sees her.

Ida har flyttet til Stavanger, som hun forteller litt om i denne artikkelen.

Marte flytter også til Stavanger til høsten, og skal trene med team Sørmarka, som trenes av Wouter Olde Heuvel.

Runar Njåtun Krøyer og Hanna Svenni fortsetter å trene på Hamar, med Nye Mjøsteam, med Eskil Ervik og Jonas Bekken som hovedtrenere.

Resten av klubbens løpere trener i Asker, fortsatt med Emil Christian Nielsen og Siri Moseng Reisersen som hovedtrenere. De er godt i gang, og har hatt en fin helgesamling på Risenga allerede.