Ida frisk og forbereder VM :)

​Ida smiler igjen :) Frisk etter en sykdomsperiode, og i gang med forberedelser til VM allround og WC-avslutningen.

Ida Njåtun
19.02.2019
Her er en liten oppdatering fra Ida, etter at hun har kommet til Calgary, Canada og har kommet i gang med treningen igjen.

Back in business! 🐆

Jeg er endelig ferdig med det som må ha vært tidenes dårligst timet sykdomsperiode. Et ‘parainfluensa’-virus sørget for at VM enkeltdistanser røk, én distanse etter den andre. Det viste seg at det var en litt mer hissig forkjølelse enn jeg først så for meg, og etter hvert spøkte det og for om jeg skulle rekke turen over til Calgary og preppen til VM allround. Turen over dammen var nå på fredag, og heldigvis våknet jeg torsdag og kjente at nå var sykdommen endelig på retur! Det ble første seier så langt! 👍🏼

I går (søndag) hadde jeg min første isøkt siden VM-preppen jeg hadde torsdag for 10 dager siden. Det blir en jobb å gjøre de neste to ukene før VM allround, og det vil nok kreve en god del tålmodighet og is i magen. Men nå er jeg bare veldig glad for at kroppen fungerer, og så overlater jeg det til tiden å vise hvor mye jeg klarer å få ut av de neste ukene. Jeg tror og håper i hvert fall at jeg har mye godt grunnlag som kommer til gode når jeg først får i gang maskineriet.

Det var bittert å måtte se alle løpene i Inzell på TV, men desto gøyere å se mine lagkamerater lykkes så til de grader. For en inspirasjon det var! Jeg blir stolt av å være på dette laget, og ekstra motivert til å jobbe videre med meg selv. Det er jo det som er fordelen med å være et lag; lykkes én, er det en seier for alle.

Min plan fremover, i korte trekk; smilet på, hodet opp, og så er alle muligheter åpne😊